5-річна Марійка потребує допомоги небайдужих людей!

384609593Петрович Марія при народженні зазнала травму і тепер їй потрібно боротися за своє життя зі страшним діагнозом ДЦП.
Дівчинка народилася недоношеною, на 26 тижні вагітності почалися передчасні пологи. Вона народилася з вагою у 1,250 кг. Лікарі зробили все можливе щоб врятувати немовля. Через місяць після народження дівчинку виписали з лікарні з діагнозом :Гiпоксично-iшемiчне ураження ЦНС, когнiтивна недостатнiсть резидуально-органiчного генезу, дисплазiя кульшових суглобiв. А вже 1рік і 1місяць поставили страшний діагноз ДЦП спастична диплегия. Там і почалися постійні реабілітації, масажи, ЛФК.

За словами лiкарiв,вона має шанс на здорове життя, Марiйка може бути повноцiнною дитиною, якщо зробити такі важливі операції і продовжувати з нею займатися.

"Ми дуже хочемо поставити нашу донечку на ноги, тому що вона дуже старається вирватися із рук хвороби у здорове, веселе життя. Тож просимо усіх небайдужих людей, допоможіть нам назбирати потрібні кошти на такі важливі для нас операції та подальші дорогі реабілітації і поставити на ніжки нашу донечку", – благає мама дівчинки.

(096) 65 35 760 – мама

Реквiзити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7572 1180 6049- Петрович Юлiя Петрiвна

https://vk.com/club60456662

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *